Thaba Solar se nuwe lig

Thaba Solar se Nuwe Lig

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Thaba Solar, wat bekend is vire die verskaffing van kwaliteit sonkrag produkte en vriendelike dienslewering, het vir die afgelope vier jaar vanuit hul kantore in die Medicum Gebou handel gedryf.

Dit gaan steeds nie verander nie, maar Danie (snr), die breinkind van Thaba Solar, het besluit om op die ‘jong’ ouderdom van 76-jaar uit die fisiese arbeidsveld te tree.

Lees die volle artickel hier.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”http://thabasolar.co.za.www50.cpt1.host-h.net/wp-content/uploads/2016/04/image6321.png” alt=”Danie snr en Danie jnr” title_text=”Danie snr en Danie jnr” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Image” src=”http://thabasolar.co.za.www50.cpt1.host-h.net/wp-content/uploads/2016/10/Thaba-Solar-se-nuwe-lig.jpg” alt=”Thaba Solar se nuwe lig” title_text=”Thaba Solar se nuwe lig” show_in_lightbox=”off” url=”http://thabasolar.co.za.www50.cpt1.host-h.net/wp-content/uploads/2016/10/Thaba-Solar-se-nuwe-lig.pdf” url_new_window=”on” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]